Etkö ole vielä jäsenemme? Rekisteröidy tästä.
Salin käyttöaste juuri nyt:

Monipuolinen valikoima vaativaanki tarpeeseen.

Asiakkaillamme on käytössään monipuolinen ryhmäliikuntavalikoima josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Katso viikkokohtainen lukujärjestys ja tunnit TÄSTÄ ja varaa paikkasi tunnille vaikka heti.

Tällä hetkellä lukujärjestyksestä löytyvien tuntien tuntikuvaukset:

HF’ SIXPACK

30 min keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Treeni suoraan keskivartalolle; vatsa- ja selkälihaksille. Tunti soveltuu kaikille niin miehille kuin naisille, liikkeet suoritetaan omaan tahtiin aikaa vastaan. Keskitytään itse tekemiseen, helppoja perusliikkeitä niin näin saadaan kaikki tehot irti ja vatsalihaspalikat kuntoon, tervetuloa rautainen sixpäkki!

HF´ RVP (reisi-vatsa-pakara)

Tehokasta lihaskuntoa ja rasvanpolttoa reisille, vatsalle ja tietenkin pakaroille. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille. Välineenä kehonpaino ja halutessasi esimerkiksi pienet irtokiekot/kahvakuula ja vastuskuminauha.

HF’ Syvävenyttely

Syvävenyttelytunnilla tehdään erilaisin venytystekniikoin pitkäkestoisia venytyksiä. Venytykset tehdään kevyesti ja rauhallisesti hengityksen tahdittamina. Hengitys, keskittyminen itseensä ja rentoutuminen ovat syvävenyttelytunnin keskeisiä elementtejä. Syvävenyttelytunti sopii kaikille.  Tunnilla huolletaan erityisesti selkää ja jalkojen lihaksia. Tunnille kannattaa varata lämmintä vaatetta mukaan.

HF’ Kehonhuolto/venyttely

 Kehonhuoltotunti. Alussa lämmitellään/tehdään liikkuvuutta kepillä, jonka jälkeen helppoja venyttelyliikkeitä koko keholle. Lopussa pieni rentoutus. Tunti sopii kaikille!

HF´ Keskivartalo ja kehonhuolto

Rauhallinen tunti. Tunti koostuu alkulämmittelystä, keskivartaloharjoitteista sekä viikottain vaihtuvasta kehonhuolto-osiosta. Sopii kaikille.

HF’ Kunto-Circuit

Tehokas koko kropan lihaskuntotunti, jossa vuorottelevat aerobiset, sekä lihaskuntoa parantavat liikkeet. Liikkeet jokainen tekee omalla tahdilla. Tunti soveltuu kaikille ikään katsomatta, myös miehille!

HF’ Funkkis-Circuit

Tehokas toiminnallinen kiertoharjoittelu-treeni. Monipuolisten ja tehokkaiden liikkeiden avulla saat kunnon treenin koko kropalle. Tunti soveltuu hyvin kaikille oman kuntotason mukaan, koska liikkeet tehdään omaan tahtiin aikaa vastaan.

HF´ Rasvanpoltto

Tehokas rasvanpolttotunti, joka soveltuu kaikille. Helppoja askelluksia ilman step-lautaa ja step-laudan kanssa, välissä lihaskuntoharjoitteita koko keholle. Lopussa lyhyet venyttelyt.

Lattarin alkeet

Lattarin perusaskeleiden tekniikkaa rauhalliseen tempoon sekä vartalonkäytön treenausta. Sopii kaikille, varsinkin aloittelijoille.

LAVIS® -lavatanssijumppa

Hauskaa, helppoa ja hikistä liikuntaa, jossa tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa. valssi, tango, salsa, jenkka, rock jne. Tunnilla opit eri lavatanssi-askeleiden perusteita.

LesMills BodyCombat

LesMills-tunti. Taistele ja nauti! Nyrkkeilyyn ja itämaisiin taistelulajeihin perustuva hikinen treeni, jossa lyödään ja potkitaan musiikin tahtiin. Unohda jumppaaminen ja haasta itsesi! Hikistä ja hauskaa.

LesMills BodyBalance®

Rauhallinen, hyvän musiikin tahdittama tunti, joka pohjautuu joogaan, pilatekseen ja tai chiin. Tunnilla vahvistat keskivartalon lihaksia, parannat tasapainoa ja liikkuvuutta, vähennät lihaskireyksiä ja stressiä, parannat ryhtiä sekä jalkojen ja ylävartalon lihaskuntoa.

LesMills BodyPump®

Tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Voit valita itsellesi sopivat painot ja nauttia hauskasta ja iloisesta treenistä. Poltat kaloreita, kehität lihasvoimaa ja saavutat hoikan sekä lihaksikkaan vartalon nopeasti. BodyPump on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon. BodyPumpissa yhdistyy koreografia, hittimusiikki ja kunnon treeni. Kokeile, huomaat tulokset!

HF BIKE (sisäpyöräily)

Sisäpyöräilytunti, jossa ajetaan spinning-pyörällä musiikin tahdissa. Tehokas sisäpyörätreeni, jossa ohjaaja johtaa sinut läpi mäkien, suorien, vuorenhuippujen ja intervallien. Mukaansatempaava musiikki vie treeniä eteenpäin ja antaa sinulle lisää tsemppiä!
BIKE tunti sopii kaikille, koska jokainen voi itse säätää polkuvastustaan ja- nopeuttaan.

HF BIKE 30 (sisäpyöräily)

Puolen tunnin HIIT (High intensity interval training) -sisäpyöräilytunti, jossa nostetaan sykettä lyhyillä vedoilla. Tunti koostuu alkulämmittelystä, n. 20 minuutin intervalli-osuudesta sekä loppujäähdyttelystä. Tunti sopii kaikille, sillä jokainen voi itse säätää polkuvastustaan ja -nopeuttaan.

Zumba®

Zumba on tehokas, hauska ja mukaansatempaava laji ja sen tärkein ajatus on yhdistää liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Treeneissä lattaribiitit ja kansainväliset rytmit vievät arjen huolet mennessään. Kaloreiden kulutus ja rasvanpoltto saadaan maksimoitua Zumba-tunneilla. Tunnilla yhdistetään helppoja tanssiaskelia vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Zumbassa on tarkoitus pitää hauskaa, joten jokainen tunti on ainutlaatuinen kokemus. Zumba sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta.

STRONG 45

STRONG Nation on ryhmäliikuntatunti, jossa koko kehoa kuormittavat liikkeet kehittävät tehokkaasti kestävyyskuntoa, voimaa ja nopeutta. Liikkeisiin täydellisesti synkronoitu musiikki motivoi sinua haastamaan itsesi aina viimeiseen hikipisaraan saakka. Omalla kehonpainolla tehtävän 45 minuutin korkeatehoisen intervallitunnin jälkeen kroppasi polttaa kaloreita pitkään vielä harjoituksen jälkeenkin. ”Turn I WILL into I DID!”

Yinjooga

Rauhallinen joogamuoto, joka keskittyy pitkäkestoisiin ja avaaviin asentoihin ja hermoston rauhoittamiseen. Sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat pysähtyä arjen hektisyyden keskellä.

Etkö ole vielä jäsenemme? Rekisteröidy tästä.