Etkö ole vielä jäsenemme? Rekisteröidy tästä.
Salin käyttöaste juuri nyt:

Monipuolinen valikoima vaativaanki tarpeeseen.

Asiakkaillamme on käytössään monipuolinen ryhmäliikuntavalikoima josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Katso viikkokohtainen lukujärjestys ja tunnit TÄSTÄ ja varaa paikkasi tunnille vaikka heti.

Tällä hetkellä lukujärjestyksestä löytyvien tuntien tuntikuvaukset:

HF’ KASIPACK

Tehotreeni koko kropalle, painottuen keskivartaloon (vatsa, selkä, kyljet), lisänä lihaskuntoliikkeitä jaloille ja käsille. Liikkeet tehdään toiminnallisesti, eli koko vartalo on mukana työssä. Liikkeet jokainen tekee omalla tahdilla, joten tunti soveltuu kaikille, niin naisille kuin miehillekin!

HF’ SIXPACK

30 min keskivartalon hallinta- ja lihaskuntotunti. Treeni suoraan keskivartalolle; vatsa- ja selkälihaksille. Tunti soveltuu kaikille niin miehille kuin naisille, liikkeet suoritetaan omaan tahtiin aikaa vastaan. Keskitytään itse tekemiseen, helppoja perusliikkeitä niin näin saadaan kaikki tehot irti ja vatsalihaspalikat kuntoon, tervetuloa rautainen sixpäkki!

HF’ RVP (reisi-vatsa-pakara)

Nyt oma treeni naisten ongelma-alueille! Lihaskuntoa ja rasvanpolttoa reisille, vatsalle ja tietenkin pakaroille. Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille.

HF’ CROSS

Toiminnallinen SuperTehokas koko kehon tehotreeni crossfit tyyppisten liikkeiden tehostamana. Mukana mm. TRX-valjaat, kuntopallot, kahvakuulat, köydet ja hyppyboxit. Sopii kaikille ja erityisesti aiemmin liikuntaa harrastaneille.

HF’ Keppijumppa

Tunnilla keskitytään hartiaseudun liikkuvuuden lisäämiseen, sekä verenkierron parantamiseen niska-hartiaseudulla. Ehkäistään mahdollisia selkäkipuja, sekä parannetaan ryhtiä ja keskivartalon lihaksia.

HF’ Rasvanpoltto

Tehokas rasvanpolttotunti. Helppoja askelluksia ilman step-lautaa sekä laudan kanssa, välissä lihaskuntopattereita koko vartalolle.

Lattari-tanssi

Latino-tansseista pitäville nyt oma tunti. Tunnilla tanssitaan ihanan ja mukaansatempaavan lattarimusiikin tahdittamana.

HF’ Syvävenyttely

Syvävenyttelytunnilla tehdään erilaisin venytystekniikoin pitkäkestoisia venytyksiä. Venytykset tehdään kevyesti ja rauhallisesti hengityksen tahdittamina. Hengitys, keskittyminen itseensä ja rentoutuminen ovat syvävenyttelytunnin keskeisiä elementtejä. Syvävenyttelytunti sopii kaikille.  Tunnilla huolletaan erityisesti selkää ja jalkojen lihaksia. Tunnille kannattaa varata lämmintä vaatetta mukaan.

HF’ Kuntonyrkkeily

Tunti sisältää nyrkkeilyn tekniikkaharjoituksia ja lihaskuntoliikkeitä, joita tehdään sekä yksin että pareittain. Sopii kaikenkuntoisille, sekä miehille että naisille.

HF’ Kunto-Circuit

Tehokas koko kropan lihaskuntotunti, jossa vuorottelevat aerobiset, sekä lihaskuntoa parantavat liikkeet. Liikkeet jokainen tekee omalla tahdilla. Tunti soveltuu kaikille ikään katsomatta, myös miehille!

HF’ Funkkis-Circuit

Tehokas toiminnallinen kiertoharjoittelu-treeni. Monipuolisten ja tehokkaiden liikkeiden avulla saat kunnon treenin koko kropalle. Tunti soveltuu hyvin kaikille oman kuntotason mukaan, koska liikkeet tehdään omaan tahtiin aikaa vastaan.

Klassinen Pilates

Aloittelijoille sekä hieman harrastaneille. Jokaisessa liikkeessä vahvistat ja venytät koko kehoasi mahdollisimman puhtaasti. Et työskentele pelkästään yhdellä lihaksella, vaan käytät täydellisesti koko kehoasi. Liike lähtee aina keskivartalon lihaksista, joihin kuuluvat vatsalihakset, pakarat sekä selkälihakset. Laji vahvistaa myös sydäntä, ja mitä enemmän edistyt sitä enemmän myös aerobinen harjoittelu korostuu tunnilla. Tavoitteena mahdollisimman tasapainoinen, vahva sekä kestävä keho.

Jooga

Joogaharjoitus rauhoittaa mieltä hiljentymisen avulla pystymme tarkkailemaan itseämme suoremmin, rehellisemmin ilman mielemme tulkintoja. Tunti sopii kaikille kehonhuollosta kiinnostuneille.

LAVIS® -lavatanssijumppa

Hauskaa, helppoa ja hikistä liikuntaa, jossa tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa. valssi, tango, salsa, jenkka, rock jne. Tunnilla opit eri lavatanssi-askeleiden perusteita.

LesMills BodyCombat®

Taistele ja nauti! Nyrkkeilyyn ja itämaisiin taistelulajeihin perustuva hikinen treeni. Tunteja tukee energinen musiikki ja kannustavat ohjaajat. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa. Unohda jumppaaminen ja haasta itsesi! Hauskaa ja hikistä.

LesMills BodyBalance®

Rauhallinen, hyvän musiikin tahdittama tunti, joka pohjautuu joogaan, pilatekseen ja tai chiin. Tunnilla vahvistat keskivartalon lihaksia, parannat tasapainoa ja liikkuvuutta, vähennät lihaskireyksiä ja stressiä, parannat ryhtiä sekä jalkojen ja ylävartalon lihaskuntoa.

LesMills BodyPump®

Tehokas lihaskuntotreeni levytangoilla. Voit valita itsellesi sopivat painot ja nauttia hauskasta ja iloisesta treenistä. Poltat kaloreita, kehität lihasvoimaa ja saavutat hoikan sekä lihaksikkaan vartalon nopeasti. BodyPump on yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon. BodyPumpissa yhdistyy koreografia, hittimusiikki ja kunnon treeni. Kokeile, huomaat tulokset!

LesMills RPM® (sisäpyöräily)

RPM on Les Millsin kehittämä sisäpyöräilyn muoto, jossa ajetaan spinning-pyörällä musiikin tahdissa. Tehokas sisäpyörätreeni, jossa ohjaaja johtaa sinut läpi mäkien, suorien, vuorenhuippujen ja intervallien. Mukaansatempaava musiikki vie treeniä eteenpäin ja antaa sinulle lisää tsemppiä!
RPM tunti sopii kaikille, koska jokainen voi itse säätää polkuvastustaan ja- nopeuttaan.

LesMills SH’BAM®

Mukaansa tempaavaa ja HELPPOA liikuntaa musiikin tahdissa! Tunnilla saat liikkua/tanssia/jammata sydämesi kyllyydestä ihan omalla tyylillä ja samalla kulutat kaloreita huomattavan määrän! Sopii KAIKILLE niin aloittelijoille, kuin konkareillekin!

Zumba®

Zumba on tehokas, hauska ja mukaansatempaava laji ja sen tärkein ajatus on yhdistää liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Treeneissä lattaribiitit ja kansainväliset rytmit vievät arjen huolet mennessään. Kaloreiden kulutus ja rasvanpoltto saadaan maksimoitua Zumba-tunneilla. Tunnilla yhdistetään helppoja tanssiaskelia vuoroin nopeaan ja hitaaseen rytmiin. Zumbassa on tarkoitus pitää hauskaa, joten jokainen tunti on ainutlaatuinen kokemus. Zumba sopii kaikille ikään, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta.

STRONG by zumba®

STRONG on uudenlainen ryhmäliikuntatunti, jossa omalla kehonpainolla tehtävät koko kehoa kuormittavat liikkeet kehittävät tehokkaasti kestävyyskuntoa, voimaa ja nopeutta. Huipputuottajien kuten Timbalandin ja Steve Aokin kanssa liikkeisiin täydellisesti synkronoitu musiikki motivoi sinua haastamaan itsesi aina viimeiseen hikipisaraan asti. STRONG EI OLE TANSSITUNTI, vaan 60min korkeatehoinen intervallitunti, jonka jälkeen kroppasi polttaa kaloreita vielä pitkään harjoituksen jälkeen. ”Turn I WILL into I DID!

Seuraavaksi alkamassa

Etkö ole vielä jäsenemme? Rekisteröidy tästä.